Ännu ingen motor i sikte.

Julen och nyåret tillbringade jag mest vid matbordet vilket lett till en viss snegling på mina längdskidor. Motion är bra har jag intalat mig själv.
Fick för övrigt lite nyttiga tillbehör av mina brorsbarn i julklapp. Misstänker att min bror har haft åtminstone ett finger med i spelet då barnen knappast vet att en gammal Arctic brukar dra en massa startgas. Jag menar de har ju inte ens börjat skolan än.

När Stefan och jag var ute på reportage fann vi även lite annat smått och gott att pynta Jagen med.

Självklart ska det vara ett neongrönt starthandtag. Förpackningen är dessutom försedd med en varningsetikett där det står att man inte bör exponera handtaget för direkt solljus.

Det om något bäddar för att det är äkta amerikanskt original tillbehör. Ungefär lika äkta som det står på gamla engelska bilar, "bör ej användas i hög luftfuktighet". Borde varit mycket promenerande på den där ön.

Hittade för övrigt två tygmärken i stilenligt snitt för tidigt 80-tal. Fattas bara en svart och grön skoteroverall så är lyckan total.

På motorfronten är det desto sämre. Har jagat någon som skulle

kunna tänka sig att sponsra med en motor eller åtminstone till rabatterat pris. Ingen större framgång hittills även fast vi sneglat på både Rotax och Yamaha. Bäst vore det förstås om vi fått i en Suzuki eller för all del en Spirit.

Jakten går vidare på både motor och tillbehör, var så säker.

Roger Strandberg